0
Bagt isingfilet med sesamnudler, tangsalat og stegt grønkål

Bagt isingfilet med sesamnudler, tangsalat og stegt grønkål

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Grønne fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
isingfilet
1 min.
Fisken

Start med at tænde ovnen på 170 grader varmluft.

Tag fisken ud af køleskabet og dup fileterne tørre med et stykke køkkenrulle. Gnid dem med en lille smule olivenolie, krydr med salt og friskkværnet peber - og rul dem fra hale mod hoved, så du ender ud med nogle små ruller.

Sæt dem i et smurt ildfast fad og bag dem til de er møre - ca. 10-15 min. Bemærk, hvis ruller står meget tæt, skal de bage en smule længere.

nudlerristet sesamolietangsalat med sesam
5 min.
Nudler

Sæt en stor gryde over med masser af vand og et skud salt. Kog nudlerne efter anvisning på pakken. Når nudlerne er møre, sigter du vandet fra og vender dem sammen med sesamolien og tangsalaten.

agurk
10 min.
Agurk

Skyl agurken, del den på langs og skrab kernerne ud med en ske. 

Skær herefter agurken i tynde skiver eller strimler.

grønkål
15 min.
Grønkål

Skyl grønkålen grundigt og rib den af stilkene. Skær den i mundrette bider.

Steg dem hårdt på en meget varm pande, i en smule olie, til de har taget lidt farve og er faldet en smule sammen. Ca. 3-4 min. Krydr med salt og friskkværnet peber.

 

25 min.
Anretning

Anret nudlerne i en dyb tallerken med fisken ovenpå og agurk og grønkål på siden.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?