Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Tænd ovnen på 160 grader varmluft.
Skræl ingefær, og skær det i tynde strimler.
Hak nødderne, og skær pæren i små tern.
Soignér gulerødderne, og skær toppen af.
Sæt perlebyggen over at koge i ca. 15 min. i en kasserolle med saltet vand der dækker
Smør et ildfast fad med lidt olivenolie.
Rul fiskefileterne sammen fra hale mod hoved, krydr med lidt salt, og læg dem i fadet, gerne med lidt luft imellem hver fisk.
Bag fisken i ovnen ca. 15-20 min., til den er mælkehvid.
Find en stor pande frem med tilhørende låg, og sæt den over ved høj varme tilsat en smule olie.
Kom de hele gulerødder på panden, og lad dem tage godt med farve i 3-4 min.
Skru så ned for panden, tilsæt ingefær og currypaste, og lad det stege lidt med 1 -2 min.
Tilsæt så fløden, krydr med lidt salt, og lad det små simre under låg i ca. 5-7 min.
Tag låget af gulerødderne, og lad fløden koge lidt ind og tykne let.
Anret de drænede perlebyg i en dyb tallerken med fisken ovenpå.
Kom stegte gulerødder i curry ved siden af, og slut af med at drysse pæretern og nødder over retten.
Kommentarer og forslag til opskriften