0

Bagt knurhane med bacon/krydderurtefyld og ristet savojkål

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Fisk: Skær baconen i tynde strimler og hak det ene løg fint. Rist baconen til fedtet smelter af. Kom løget ved og sauter uden de tager farve, til de er bløde og klare. Kom pandens indhold i en skål og rør det med æg, rasp, finthakket timian og persille, citronsaft, salt og peber. Dup fiskene tørre med køkkenrulle og stop baconfyldet ind i bugene. Skær det andet løg i tynde skiver og bred det ud i bunden af et lille ildfast fad. Læg fiskene ovenpå og hæld fond og vin ved. Pensl fiskene med lidt olie og bag dem møre ved 200°C i 20-30 min. afhængig af størrelse. Tag fiskene ud og anret dem på tallerkner. Kom væde og løg i en lille gryde og kog det ned. Rør fløden i, smag til og server saucen til fisk og kål.

Kål: Snit kålen i fine strimler. Varm 1-2 spsk. olie op på en pande og kom sesamfrøene ved – rist et øjeblik til de er let gyldne. Kom kålen ved, krydr med salt og peber og rist til det har taget lidt farve.

Server retten med små kogte eller råstegte kartofler, en god tomatsalat og godt groft brød til.

Kommentarer og forslag til opskriften