0
Krydderbagt kulmule i grov salat med speltkerner, grape og broccoli

Krydderbagt kulmule i grov salat med speltkerner, grape og broccoli

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
imam bayaldi krydderiblandingkulmule
1 min.
Spelt og kulmule

Start med at tænde ovnen på 180 grader varmluft. 

Kom spelt i en gryde med rigeligt vand og lidt salt, og kog den i ca. 15-20 minutter. Dræn vandet fra, og lad spelten dryppe af i en sigte i et par minutter.

Gnid fisken i lidt olivenolie, krydderblandingen og lidt salt. Sæt den i et ildfast fad, men vent lidt med at sætte fadet i ovnen.

broccolirød grapefrugtrosinerskalotteløgdild
10 min.
Grønt

Skyl broccoli, og skær det ud i grove buketter. Tag gerne godt med stok med.

Skræl skalotteløg, og skær det i super tynde ringe.

Skræl grapefrugten, skær den i skiver, og derefter i mundrette bidder.

Pluk dilden ud i blade, og snit stilkene fint med en kniv.

Kom broccoliet op i en gryde, dæk bunden med vand, og tilsæt lidt salt. Damp broccoli under låg i ca. 5-7 min., til det er mørt med lidt bid.

Sæt fisken i ovnen, og bag ca. 12-16 min., til den er mør.

30 min.
Anretning

Vend skalotteløg, grapestykker, rosiner og dildstilke sammen med spelt, og smag det til med lidt salt og lidt olivenolie.

Anret det i bunden af en dyb tallerken med stykker af bagt fisk, broccoli og dildblade ovenpå. Slut gerne af med et par dråber god olivenolie over retten!

Velbekomme!

Bonusinfo

Imam bayaldi - krydderiblanding indeholder: Spidskommen, løgpulver, hvidløgspulver, sort peber, mynte, persille og kanel.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?