0
Bagt kuller med cremet, saltet agurk, aubergine og ris

Bagt kuller med cremet, saltet agurk, aubergine og ris

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Kuller, Selleri, Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
auberginegræsk linsesuppe krydderiris, basmati
1 min.
Aubergine

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

Skyl auberginen, og skær den i tykke skiver. Drys skiverne med lidt salt, olivenolie og krydderiblandingen. Bred skiverne ud på en bageplade, og bag dem i ovnen i 20-25 min., til de er møre.

Sæt risene over at koge efter anvisning på posen.

agurk
10 min.
Agurker og fisk

Skær agurkerne i tynde skiver, og vend dem med et generøst skud salt. Lad dem ligge i en sigte og dryppe af indtil anretning.

Del fisken i kuvertstykker, krydr dem med salt og friskkværnet peber, og bag dem i et smurt, ildfast fad nederst i ovnen i 12-15 min.

græsk yoghurt, 10%hvidløg
20 min.
Yoghurt

Pil hvidløget, og riv det fint på et rivejern. Vend hvidløg op i yoghurten, og smag til med et par dråber olivenolie, salt og friskkværnet peber.

Bemærk, at du selv kan styre mængden af hvidløg, men der må gerne være godt med smag.

30 min.
Anretning

Vend de saltede agurker op i yoghurten. Anret risene i en dyb tallerken med fisken ovenpå, og aubergine og agurkesalat på siden.

Velbekomme!

Bonusinfo

Linsesuppekrydderi indeholder:

60% urtebouillon, 15% tørret oregano, 10% korianderfrø, 10% sort peber, 5% laurbærblade.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?