Sæt fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, frikasse og pasta ind i ovnen, husk at tage låget af. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i frikasseen og pastaen.
Tjek at alt er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer det.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: KULLERFILET, salt og peber
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Sensommerfrikasse: HØNSEFOND, PISKEFLØDE, maizena, gulerødder, SELLERI, ærter, broccoli, persille, salt og peber.
Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g.
Persillepasta: Pastapenne, persille, rapsolie, hvidløg, salt og peber
Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 358 kJ / 86 kcal
Fedt 1,0 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 0,0 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 18,9 g
Salt 0,3 g
Sensommerfrikasse
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 378 kJ / 90 kcal
Fedt 7,2 g
heraf mættede fedtsyrer 4,6 g
Kulhydrat 4,3 g
heraf sukkerarter 2,4 g
Kostfibre 1,6 g
Protein 1,4 g
Salt 0,52 g
Persillepasta
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 820 kJ / 196 kcal
Fedt 5,8 g
heraf mættede fedtsyrer 0,6 g
Kulhydrat 28,6 g
heraf sukkerarter 0,6 g
Kostfibre 2,0 g
Protein 6,0 g
Salt 0,9 g
Kundekommentarer ()