Kog perlebyg i rigeligt letsaltet vand i 12-15 minutter. Dryp byggen grundigt af i en sigte.
Skær kålen ud i strimler, undlad at skære stokken med - den kasseres. Steg kålstrimlerne på en pande i god olivenolie, til de begynder at blive gyldne og karamelliserede.
Imens pilles og snittes hvidløg og rødløg fint.
Kom halvdelen af det hakkede hvidløg på panden med kål, og rist igennem et par minutter.
Kom rødløg ved, og rist med i 1 minut.
Krydr med salt og peber.
Tag kålene af panden, sæt dem til side, og hold dem lune.
Kom den kogte perlebyg på panden, hvor du stegte kål, sammen med et par skefulde god olivenolie. Lad byggen stege ved hård varme i 2-3 min., til den er gylden og sprød. Smag til med salt og peber.
Kom det sidste hakkede hvidløg på panden sammen med plukkede og grofthakkede salvieblade (gem lidt til fisken).
Vend med den stegte kål.
Tænd ovnen på 225 grader.
Fisken deles i 2-3 stykker pr. person, og kommes i et smurt ildfast fad. Fisken krydres med salt og peber. Vend fisken i lidt olivenolie, top hvert stykke fisk med en pæn skive mozzarella, og drys med lidt salt, sort peber, olivenolie og et blad salvie. Bag fisken i ovnen i 10-12 minutter.
Som vist på billedet. Riv citronskal over retten til sidst.
Kundekommentarer ()