Sæt risene over at koge efter anvisning på pakken.
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Rens svampene, og skær dem ud i tykke skiver.
Skræl løgene, og skyl squashen. Skær løgene i kvarte, og squashen i store tern.
Vend løgene med en smule olivenolie og lidt salt, og sæt dem i ovnen på en bradepande. Bag i ca. 20 min., til de er møre og har taget farve.
Find en stor gryde frem, og sæt den over ved mellemhøj varme. Steg svampene i en smule olie i ca. 2-3 min. Tilsæt så krydderiblandingen, og steg yderligere i 1 minuts tid.
Kom tomatsaucen ned i gryden, krydr med salt, og tilsæt også gerne en god klat smør. Lad retten simre i ca. 10 min.
Skær fisken i kuvertstykker, og gnid dem med lidt olivenolie, salt og friskværnet peber. Læg fiskestykkerne i et ildfast fad, og sæt fadet ind under løgene i ovnen. Bag i ca. 15 min., til fisken er mør.
Smag saucen til en sidste gang. Lige inden servering, rører du yoghurten løst ned i.
Anret risene i bunden af en dyb tallerken med bagte løg, fisk og rå squash ovenpå. Slut af med at hælde saucen over retten.
Velbekomme!
ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.
Kundekommentarer ()