0
Bagt kulmule med karrysovs, sorghum og pak choy
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Kulmule, Gluten, Mælk, Soya, Lupin, Jordnødder, Nødder, Sesam

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

kulmulefilet med skindovnIldfast fad
1 min.
Forbered fisk

Tænd ovnen på 180 grader varmluft.

Skær fisken i kuvertstykker og læg dem i et smurt ildfast fad med skindsiden op. Krydr med lidt salt.

sorghumkasserolle
5 min.
Kog sorghum

Kom sorghum op i en kasserolle med rigeligt vand og lidt salt. Kog til de er møre - ca. 15 min.

mini pak choypeanutskoriander
15 min.
Skær grønt

Skær pak choy i tynde både. 

Hak peanuts med en kniv.

Hak koriander groft - både stilke og blade.

Sæt fisken i ovnen og bag ca. 15 min. til du nemt kan tage skindet af med fingrene - så er fisken færdig.

klassisk karrysovskasserolle
20 min.
Lun saucen

Kom karrysovs i en kasserolle og giv den et opkog.

25 min.
Anretning

Anret drænet sorghum og bagt fisk i en dyb tallerken.

Kom sauce over sorghum og slut af med pak choy, peanuts og koriander.

Velbekomme!

Bonusinfo

Sorghum er en græsart, der oprindeligt stammer fra Centralafrika. Den er den vigtigste kornsort til menneskeføde i store dele af Afrika og Asien, blandt andet fordi den kan vokse i meget tørre og varme områder. Sorghum har et højt indhold af mineraler. Hel sorghum spises som ris eller anvendes til grød. Det kan også poppes på samme måde som popcornmajs.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?