0
Bagt kulmule med krydderstegte rødder og æble
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
25 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Kulmule, Bladselleri, Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
kulmule
Kulmule

Start med at tænde ovnen på 170 grader varmluft.

Tag fisken ud af køleskabet og dub den tør med et stykke køkkenrulle. Del fisken i kuvertstykker. Krydr med salt og peber og læg den i et smurt ildfast fad til senere - sæt ikke fadet på køl.

rødt æblebladselleri
4 min.
Æble

Vask æble og bladselleri og skær begge dele ud i små tern. Kom dem op i en skål og vend dem med en lille smule olivenolie. Sæt på køl til senere.

 

tikka masalapastinakkerpersillerødderkulmule
10 min.
Rødder

Skrub rødderne grundigt med en svamp (de kan evt. deles på midten). Steg dem på en middelvarm pande i en smule olie, til de har taget godt med farve, men stadig har en smule bid. Ca. 6-8 minutter. Lige inden rødderne er færdige tilsætter du krydderiblandingen og vender det hele godt rundt. Bemærk, hvis du laver mad til 1-2 kuverter, skal du ikke bruge alt krydderiet.

Sæt fisken i ovnen og bag den ca. 10-15 min.

græsk yoghurt
20 min.
Anretning

Tag fisken ud af ovnen og anret den på en tallerken. Anret rødderne ved siden af og drys æble og bladselleritern ud over. Slut af med en god klat yoghurt på siden.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?