Nulstil dit kodeord



×
×
Bagt kulmule med krydderstegte rødder og æble

Bagt kulmule med krydderstegte rødder og æble

Opskriften er udviklet af:

Peter Nøhr Christensen
GoGreenKassen
  • Hovedingrediens:
    Fisk
  • Sæson:
    Sommer
  • Tilberedningstid:
    25 minutter
  • Opskriftstype:
    -
  • Brugerbedømmelser:
    4 stjerner
    4
    1
    1

Ingredienser

Fremgangsmåde

  • Kulmule

    Start med at tænde ovnen på 170 grader varmluft.

    Tag fisken ud af køleskabet og dub den tør med et stykke køkkenrulle. Del fisken i kuvertstykker. Krydr med salt og peber og læg den i et smurt ildfast fad til senere - sæt ikke fadet på køl.

  • 4 min.
    Æble

    Vask æble og bladselleri og skær begge dele ud i små tern. Kom dem op i en skål og vend dem med en lille smule olivenolie. Sæt på køl til senere.

     

  • 10 min.
    Rødder

    Skrub rødderne grundigt med en svamp (de kan evt. deles på midten). Steg dem på en middelvarm pande i en smule olie, til de har taget godt med farve, men stadig har en smule bid. Ca. 6-8 minutter. Lige inden rødderne er færdige tilsætter du krydderiblandingen og vender det hele godt rundt. Bemærk, hvis du laver mad til 1-2 kuverter, skal du ikke bruge alt krydderiet.

    Sæt fisken i ovnen og bag den ca. 10-15 min.

  • 20 min.
    Anretning

    Tag fisken ud af ovnen og anret den på en tallerken. Anret rødderne ved siden af og drys æble og bladselleritern ud over. Slut af med en god klat yoghurt på siden.

    Velbekomme!

  • Kunne du lide retten? Vi ville blive glade hvis du vil give din bedømmelse af opskriften.
  • Opskriften har været en del af GoGreenKassen.
    Prøv GoGreenKassen
  • Kulmule

    Start med at tænde ovnen på 170 grader varmluft.

    Tag fisken ud af køleskabet og dub den tør med et stykke køkkenrulle. Del fisken i kuvertstykker. Krydr med salt og peber og læg den i et smurt ildfast fad til senere - sæt ikke fadet på køl.

  • Æble

    Vask æble og bladselleri og skær begge dele ud i små tern. Kom dem op i en skål og vend dem med en lille smule olivenolie. Sæt på køl til senere.

     

  • Rødder

    Skrub rødderne grundigt med en svamp (de kan evt. deles på midten). Steg dem på en middelvarm pande i en smule olie, til de har taget godt med farve, men stadig har en smule bid. Ca. 6-8 minutter. Lige inden rødderne er færdige tilsætter du krydderiblandingen og vender det hele godt rundt. Bemærk, hvis du laver mad til 1-2 kuverter, skal du ikke bruge alt krydderiet.

    Sæt fisken i ovnen og bag den ca. 10-15 min.

  • Anretning

    Tag fisken ud af ovnen og anret den på en tallerken. Anret rødderne ved siden af og drys æble og bladselleritern ud over. Slut af med en god klat yoghurt på siden.

    Velbekomme!

  • Kunne du lide retten? Vi ville blive glade hvis du vil give din bedømmelse af opskriften.
  • Opskriften har været en del af GoGreenKassen.
    Prøv GoGreenKassen
Udskriv

Hvad med også at prøve?

Gæste & weekend menu

Nu gør vi det nemlig muligt at nyde en gourmet restaurant oplevelse hjemme ved dit eget spisebord! Vores huskok har udarbejdet en udsøgt 3 retters men...

Pris fra
598,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Koldrøget Fanø Laks

Original Fanø Laks er en prisbelønnet og ganske særlig specialitet, som har modtaget Børsens Fødevarepris for "Sublim smag og råvarekvalitet".

Pris fra
189,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med sæsonens spændende råvarer og gode madoplevelser.

Kundekommentarer

Din bedømmelse