0
Bagt kulmule med linser, ostesauce og bagte løg
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

grønne linserløg
1 min.
Løg

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

Skræl løgene, og halvér dem. Læg dem på en bageplade, og krydr dem med lidt salt, friskkværnet peber og lidt olivenolie.

Bag løgene i ca. 20 min., til de er helt møre, og har taget godt med farve.

Sæt linserne til at koge i rigeligt, saltet vand i ca. 15 min.

kulmulefilet uden skind
10 min.
Fisk

Del fisken i kuvertstykker, og gnid dem med lidt olivenolie, salt og friskkværnet peber.

Læg fisken i et ildfast fad, og sæt den ind og bage nederst i ovnen i ca. 15 min., til den er mør.

radiserdildcitron
15 min.
Grønt

Skyl radiser, og halvér dem. Pluk dilden, og snit stilkene fint med en kniv.

Vend dildstilke og radiser sammen i en skål sammen med et par dråber olivenolie og godt med fintrevet citronskal.

creme fraiche 38%rygeost
20 min.
Ostesauce

Kom creme fraichen op i en lille kasserolle. Giv den et opkog, træk den fra varmen, og pisk små klumper af røgeost i med et piskeris. Smag til med lidt salt og friskkværnet peber.

dild
30 min.
Anretning

Anret linserne på en tallerken med fisken ovenpå. Anret bagte løg og radiser ved siden af. Kom saucen over fisken, og slut af med et drys dildblade.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
896 kcal
Fedt:
52,1 g
heraf mættede fedtsyrer:
18,3 g
Kulhydrat:
50 g
heraf sukkerarter:
15,1 g
Kostfibre:
17,2 g
Protein:
49,2 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?