Tænd ovnen på 220 grader varmluft.
Start med at skrælle løgene, og skær dem i både. Dryp lidt olivenolie på, og krydr med lidt salt. Bag løgene i ovnen i 20-25 min., til de har taget godt med farve og er blevet helt møre.
Skær fisken i kuvertstykker, og gnid dem med lidt olivenolie, salt og friskkværnet peber. Læg dem i et ildfast fad med skindsiden op, men vent lidt med at sætte fadet i ovnen.
Sæt risene over at koge efter anvisning på pakken.
Fjern evt. urenheder på svampene, og skær dem i kvarte.
Varm en pande op ved høj varme, og steg svampene i lidt olivenolie i 2-3 min. Tilsæt så creme fraichen, og lad den koge op og creme svampene. Smag til med salt, lidt fintrevet citronskal og godt med friskkværnet, sort peber.
Sæt nu fisken nederst i ovnen, og skru ned på 180 grader. Den skal bage i 10-15 min. Fisken er færdig, når du kan trække skindet af med fingrene uden problemer.
Skyl æble og squash, og skær begge dele i små tern. Vend dem sammen med lidt citronsaft og et par dråber olivenolie.
Anret ris, fisk og bagte løg på en tallerken med æbler og squash ved. Slut af med at komme stuvningen over fisken.
Velbekomme!
Den brune champignon minder om den hvide champignon. Den har en skærmformet, lys brun hat og nedenunder gemmer de rosa-rødbrune lameller sig.
Kundekommentarer ()