0
Bagt kulmule på perlespelt med bagte løg, sesamdressing og spinat

Bagt kulmule på perlespelt med bagte løg, sesamdressing og spinat

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
løgperlespelt
1 min.
Løg

Start med at tænde ovnen på 220 grader varmluft.

Skyl løgene, og del dem i halve. Dryp med lidt olivenolie, og krydr med salt og friskkværnet peber.

Læg løgene på en bageplade, og bag i ca. 25 min., til de har taget godt med farve og er møre.

Sæt speltkernerne over at koge i rigeligt, saltet vand. De skal koge ca. 15 min., og derefter dryppe godt af i en sigte.

tahintamari/soyacitron
10 min.
Sesamdressing

Kom tahin og soya op i en skål, og pisk det sammen. Smag til med godt med citronsaft, så dressingen bliver let syrlig.

kulmulefilet uden skind
15 min.
Fisk

Dup fisken tør med et stykke køkkenrulle. Del den i kuvertstykker, og krydr dem godt med salt og friskkværnet peber.

Gnid stykkerne med lidt olivenolie, og læg dem i et ildfast fad. Skru ovnen ned på 180 grader, og sæt fadet ind nederst i ovnen i ca. 15 min.

babyspinathjertesalatgræskarkerner
20 min.
Spinat og salat

Skyl spinat og salat. Fjern de groveste stilke på spinaten, og snit den fint med en skarp kniv. Skær salaten i lidt grovere stykker.

Vend spinat og salat sammen i en skål med sesamdressingen.

Rist græskarkernerne kort på en tør pande, eller kom dem ind på bagepladen med løg, så de tager lidt farve.

30 min.
Anretning

Anret speltkernerne i bunden af en dyb tallerken med fisken ovenpå og salat og bagte løg på siden. Drys græskarkerner over retten bagefter.

Velbekomme!

Kommentarer og forslag til opskriften