0
Bagt kulmule på perlespelt med bagte løg, sesamdressing og spinat

Bagt kulmule på perlespelt med bagte løg, sesamdressing og spinat

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
løgperlespelt
1 min.
Løg

Start med at tænde ovnen på 220 grader varmluft.

Skyl løgene, og del dem i halve. Dryp med lidt olivenolie, og krydr med salt og friskkværnet peber.

Læg løgene på en bageplade, og bag i ca. 25 min., til de har taget godt med farve og er møre.

Sæt speltkernerne over at koge i rigeligt, saltet vand. De skal koge ca. 15 min., og derefter dryppe godt af i en sigte.

tahintamari/soyacitron
10 min.
Sesamdressing

Kom tahin og soya op i en skål, og pisk det sammen. Smag til med godt med citronsaft, så dressingen bliver let syrlig.

kulmulefilet uden skind
15 min.
Fisk

Dup fisken tør med et stykke køkkenrulle. Del den i kuvertstykker, og krydr dem godt med salt og friskkværnet peber.

Gnid stykkerne med lidt olivenolie, og læg dem i et ildfast fad. Skru ovnen ned på 180 grader, og sæt fadet ind nederst i ovnen i ca. 15 min.

babyspinathjertesalatgræskarkerner
20 min.
Spinat og salat

Skyl spinat og salat. Fjern de groveste stilke på spinaten, og snit den fint med en skarp kniv. Skær salaten i lidt grovere stykker.

Vend spinat og salat sammen i en skål med sesamdressingen.

Rist græskarkernerne kort på en tør pande, eller kom dem ind på bagepladen med løg, så de tager lidt farve.

30 min.
Anretning

Anret speltkernerne i bunden af en dyb tallerken med fisken ovenpå og salat og bagte løg på siden. Drys græskarkerner over retten bagefter.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?