Start med at tænde ovnen på 220 grader varmluft.
Skyl løgene, og del dem i halve. Dryp med lidt olivenolie, og krydr med salt og friskkværnet peber.
Læg løgene på en bageplade, og bag i ca. 25 min., til de har taget godt med farve og er møre.
Sæt speltkernerne over at koge i rigeligt, saltet vand. De skal koge ca. 15 min., og derefter dryppe godt af i en sigte.
Kom tahin og soya op i en skål, og pisk det sammen. Smag til med godt med citronsaft, så dressingen bliver let syrlig.
Dup fisken tør med et stykke køkkenrulle. Del den i kuvertstykker, og krydr dem godt med salt og friskkværnet peber.
Gnid stykkerne med lidt olivenolie, og læg dem i et ildfast fad. Skru ovnen ned på 180 grader, og sæt fadet ind nederst i ovnen i ca. 15 min.
Skyl spinat og salat. Fjern de groveste stilke på spinaten, og snit den fint med en skarp kniv. Skær salaten i lidt grovere stykker.
Vend spinat og salat sammen i en skål med sesamdressingen.
Rist græskarkernerne kort på en tør pande, eller kom dem ind på bagepladen med løg, så de tager lidt farve.
Anret speltkernerne i bunden af en dyb tallerken med fisken ovenpå og salat og bagte løg på siden. Drys græskarkerner over retten bagefter.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()