Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tag gerne kyllingen ud af køleskabet 30 min. før, du går i gang med maden.
Tænd ovnen på 220 grader varmluft.
Del hvert kyllingelår i to, og gnid dem med 1/2 spsk. olivenolie pr. pers. og godt med salt og friskkværnet peber.
Læg lårene på en bradepande med god plads imellem, og bag dem i ca. 35 min.
Skræl løgene, skær dem i kvarte, og vend dem med 1/2 spsk. olivenolie pr. pers., salt og friskkværnet peber. Kom dem ind til kyllingen, når den har bagt i ca. 10 min.
Dræn kikærterne for vand, og kom dem op i en gryde med 1 spsk. olivenolie pr. pers. Lun kikærterne igennem ved lav varme.
Tilsæt herefter creme fraiche, og lad den koge op.
Skyl og riv citronen fint, og gem skallen til senere. Smag kikærterne til med krydderiblandingen og lidt citronsaft, salt og friskkværnet peber.
Skær broccoli ud i buketter, gerne med godt med stilk.
Skyl dem grundigt, og kom dem herefter op i en gryde med lidt salt og ca. 1 cm vand.
Damp buketterne ved høj varme under låg i 2-3 min., til de er blevet møre, men stadig har en smule bid.
Tag dem herefter op af gryden, og drys med citronskallen fra før.
Anret kikærterne i bunden af en dyb tallerken med løg, kylling og broccoli ovenpå.
Indeholder:
25% Chipotle, 25% sød paprika, 15% spidskommen, 15% paprikaflager, 15% tørret dild, 5% hvidløgspulver.
Kundekommentarer ()