0
Bagt kulmule i quinoasalat med avokado og dukkah
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
kulmulefilet uden skind
1 min.
Kulmule

Start med at tænde ovnen på 180 grader. Gnid kulmulen med lidt olivenolie, salt og friskkværnet peber - og sæt den i et ildfast fad. Bag ca. 10-12 min.

Sæt samtidig en stor gryde godt saltet vand over at koge til broccoli - ligesom hvis du skulle koge pasta.

quinoa
5 min.
Quinoa

Skyl quinoaen grundigt i en sigte med koldt vand og dræn den godt. Rist den derefter i lidt olie i en tykbundet gryde, til den begynder at dufte nøddeagtigt og tage let farve. Der skal røres konstant, ellers sætter den sig i bunden. Tilsæt vand, så det netop dækker quinoaen og kog i 10 min. Sluk og lad den trække i yderligere 10 min. Krydr med salt, og lad quinoaen køle lidt af.

broccolilime
15 min.
Broccoli

Skyl broccolien og skær den ud i lange buketter. Kom buketterne ned i det kogende vand og lad dem blanchere 1-2 min - så de bliver møre med godt med bid. Kom dem herefter op i en skål og vend dem med lidt olivenolie og godt med fintrevet skal af lime.

avokadodukkahlime
20 min.
Avokado

Halvér avokadoen og skær kødet i tern. Vend dem med masser limesaft, salt og dukkahkrydderiet.

25 min.
Anretning

Vend quinoa og avokado sammen og smag til en sidste gang. Anret den i bunden af en dyb tallerken med broccolibuketterne på siden og brud af kulmule ud over. 

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?