Rødbeder: Skyl rødbederne godt og kog dem møre i letsaltet vand, 30-40 min. Skær enderne af og ’smut’ skindet af rødbederne. Halver dem en enkelt gang på langs og vend dem med en smule olie og godt med grofthakket persille. Rør creme fraiche, mælk, revet peberrod, salt og peber og smag til. Anret rødbederne på et fad og dryp peberrodscremen over.
Fisk: Blødgør smørret, kom rasp og hakket dild ved og rør godt. Læg laksen på en bageplade, krydr med lidt salt og peber og fordel smørret ovenpå. Bag laksen ved 200°C i 20-25 min. til kødet flager.
Salat: Skyl salaterne godt, slyng dem tørre og kom dem i en skål. Pisk en dressing af 2 spsk. olie, eddike, sennep, honning, salt og peber og smag til. Vend salat og dressing sammen lige inden servering.
Server retten med små kogte kartofler og groft brød til.
ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.
Kommentarer og forslag til opskriften