Læg laksen i et ovnfast fad, pres lidt citronsaft over og drys salt og peber ovenpå. Sæt fadet i en varm ovn og bag fisken ved 200 grader i ca 20 minutter til den er mør.
Hak tomater, rødløg og agurk fint og bland det sammen i en skål. Hak mynten og kom den i yoghurten sammen med stødt spidskommen og hvidløg. Smag til med salt og peber og tilsæt grønsagerne.
Raitaen skal stå og trække, så får den en bedre smag. Smag den til inden den serveres.
Server den bagte laks sammen med raitaen.
ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.
Kommentarer og forslag til opskriften