0
Bagt kulmule med tangsalat, sesam og broccoli

Bagt kulmule med tangsalat, sesam og broccoli

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
broccoliagurk
1 min.
Broccoli

Start med at skylle broccoli, og skær den ud i store buketter. 

Varm en stor pande op, og steg buketterne i en smule olie i 7-10 min., stille og roligt, til de har taget lidt farve og er møre med et godt bid.

Krydr med salt og friskkværnet peber.

Skyl agurken, og skær den i tynde strimler.

Tænd ovnen på 180 grader varmluft.

nudler
5 min.
Nudler

Sæt en stor gryde let saltet vand over til at koge nudler i. Når vandet bulderkoger, koger du nudlerne efter anvisning på pakken.

Når de er færdige, dræner du dem for vand, og vender dem med lidt olie.

kulmulefilet uden skind
15 min.
Kulmule

Krydr kulmulen med salt og friskkværnet peber, og bag den i ovnen i 10-12 min.

agurkhvidløgfishsauce
20 min.
Marinade

Lav en marinade af fishsauce og fintrevet hvidløg. Vend agurkestrimlerne heri.

tangsalat med sesam
30 min.
Anretning

Pluk fisken ud i bidder. Vend broccolibuketterne med sesamfrø. Anret nudlerne i bunden af en dyb tallerken med tangsalat, fisk, agurk og broccoli ovenpå. Hæld evt. overskydende marinade over retten.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?