Start med at skylle broccoli, og skær den ud i store buketter.
Varm en stor pande op, og steg buketterne i en smule olie i 7-10 min., stille og roligt, til de har taget lidt farve og er møre med et godt bid.
Krydr med salt og friskkværnet peber.
Skyl agurken, og skær den i tynde strimler.
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Sæt en stor gryde let saltet vand over til at koge nudler i. Når vandet bulderkoger, koger du nudlerne efter anvisning på pakken.
Når de er færdige, dræner du dem for vand, og vender dem med lidt olie.
Krydr kulmulen med salt og friskkværnet peber, og bag den i ovnen i 10-12 min.
Lav en marinade af fishsauce og fintrevet hvidløg. Vend agurkestrimlerne heri.
Pluk fisken ud i bidder. Vend broccolibuketterne med sesamfrø. Anret nudlerne i bunden af en dyb tallerken med tangsalat, fisk, agurk og broccoli ovenpå. Hæld evt. overskydende marinade over retten.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()