0
Bagt laks på fladbrød med radichio, bladselleri og mynte

Bagt laks på fladbrød med radichio, bladselleri og mynte

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Bladselleri, Laks, Mælk, Nødder

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
ASC laks med skindbiryani krydderi
1 min.
Laks

Start med at tænde ovnen på 165 grader. Tag fisken ud af køleskabet og dub den tør med et stykke køkkenrulle. Krydr med salt og peber og vend stykkerne i krydderblandingen. Læg laksen i et ildfast fad og bag laksen til den er mør - ca. 15 min.

pizzadej - på surdej
3 min.
Fladbrød

Del hver dejkugle i to og rul dem ud i ca. 1 cm tykkelse på et letmelet bord. Pensl brødene med en god olivenolie og bag dem 1 af gangen på en tør pande ved mellem varme. Ca. 3-4 minutter på hver side.

stængel bladsellerismå tomater på stilk, f.eks cherry, blomme eller cocktailradicchiomynte
10 min.
Radichio

Mens du bager brødene kan du ordne salaten. Pluk radichio ud i blade og læg dem i iskoldt vand til senere. 

Skær bladselleristænglerne ud i tynde stykker og halver tomaterne. 

Skyl mynten hvis nødvendigt og pluk den ud i blade.

græsk yoghurt, 10%
25 min.
Anretning

Dræn radichiosalaten grundigt for vand.

Pluk laksen ud i grove stykker og anret dem på fladbrødene, sammen med radichio, bladselleri, mynte og tomater. Slut af med små klatter af yoghurt.

Bonusinfo

Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes. 

Bonusinfo

ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?