0
Bagt lyssej i blød hvedetortillas med syrlig kål og chilimayo

Bagt lyssej i blød hvedetortillas med syrlig kål og chilimayo

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Lyssej, Æg, Gluten, Mælk, Sennep

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

spidskållimemynteavokado
1 min.
Grønt

Tænd ovnen på 180 grader varmluft.

Skyl spidskål, og snit den super fint med en skarp kniv eller et mandolinjern.

Kom kålen op i en skål sammen med masser af limesaft og lidt salt. Knug og kram det hele godt sammen, og lad det trække indtil servering.

Halvér avokadoen, og tag kødet ud med en ske. Skær det i mundrette stykker. 

Pluk mynten ud i blade, og snit dem fint med en kniv.

lyssejfilet uden skind
15 min.
Fisk

Læg fisken i et ildfast fad, og gnid den med lidt olivenolie, salt og friskkværnet sort peber.

Bag fisken i ovnen i 10-15 min., til den er mør.

mayonnaisechipotlesauce krydderiTortilla hvede wraps - bløde
20 min.
Mayo

Tag mayonnaisen ud af glasset, og rør den sammen med den røgede chili.

Lun hvedetortillas i ovnen i 2-3 min., og hold dem lune i et klæde.

25 min.
Anretning

Anret tortillaerne ved bordet med stykker af fisk, avokado, kål og chilimayo. Husk at krydre avokado med lidt salt, og drys mynte over til sidst.

Bonusinfo

Indeholder:

25% Chipotle, 25% sød paprika, 15% spidskommen, 15% paprikaflager, 15% tørret dild, 5% hvidløgspulver.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?