Nulstil dit kodeord



×
×
Bagt torsk i grov salat med broccoli og za´atar

Bagt torsk i grov salat med broccoli og za´atar

Opskriften er udviklet af:

Peter Nøhr Christensen
GoGreenKassen
  • Hovedingrediens:
    Fisk
  • Sæson:
    Efterår
  • Tilberedningstid:
    30 minutter
  • Opskriftstype:
    -
  • Brugerbedømmelser:
    4 stjerner
    4
    4
    4

Ingredienser

Fremgangsmåde

  • 1 min.
    Torsk

    Tag fisken ud af køleskabet og dub den tør med et stykke køkkenrulle. Del fisken i kuvertstykker. Krydr med salt og peber og læg den i et smurt ildfast fad til senere - sæt ikke fadet på køl. Tænd ovnen på 170 grader.

  • 3 min.
    Broccoli

    Sæt en stor gryde med godt saltet vand over at koge - ligesom hvis du skulle koge pasta. 

    Mens vandet koger op, kan du skære broccolien ud i buketter, gerne med masser af stok på.

    Kog broccoli buketterne 2-3 minutter i vandet og kom dem derefter op i en skål. 

  • 6 min.
    Linser

    Kom linserne i en lille gryde med rigeligt letsaltet vand. Lad dem koge stille og roligt under låg i ca. 15 min.

    Sæt fisken i ovnen og bag den ca. 15 min.

  • 12 min.
    Blommer

    Skær stenen ud af blommerne og del dem i mundrette bidder.

    Kom broccoli og blommer op i en stor skål. Pluk brøndkarsen ned i og tilsæt også creme fraiche og za'atarkrydderi. Vend det hele let rundt.

    Bemærk, hvis du laver mad til 1-2 personer, skal du kun bruge ca. halvdelen af za'atarkrydderiet. Smag dig frem!

  • 20 min.
    Torsk

    Tag fisken ud af ovnen og pluk den ud i store, rustikke stykker. 

    Hæld vandet fra linserne og smag dem til med et godt skud god olivenolie, salt og friskkværnet peber.

  • 30 min.
    Anretning

    Anret linserne i bunden af en dyb tallerken. Kom fisk og broccolisalat ovenpå.

    Velbekomme!

  • Kunne du lide retten? Vi ville blive glade hvis du vil give din bedømmelse af opskriften.
  • Opskriften har været en del af GoGreenKassen.
    Prøv GoGreenKassen
  • Torsk

    Tag fisken ud af køleskabet og dub den tør med et stykke køkkenrulle. Del fisken i kuvertstykker. Krydr med salt og peber og læg den i et smurt ildfast fad til senere - sæt ikke fadet på køl. Tænd ovnen på 170 grader.

  • Broccoli

    Sæt en stor gryde med godt saltet vand over at koge - ligesom hvis du skulle koge pasta. 

    Mens vandet koger op, kan du skære broccolien ud i buketter, gerne med masser af stok på.

    Kog broccoli buketterne 2-3 minutter i vandet og kom dem derefter op i en skål. 

  • Linser

    Kom linserne i en lille gryde med rigeligt letsaltet vand. Lad dem koge stille og roligt under låg i ca. 15 min.

    Sæt fisken i ovnen og bag den ca. 15 min.

  • Blommer

    Skær stenen ud af blommerne og del dem i mundrette bidder.

    Kom broccoli og blommer op i en stor skål. Pluk brøndkarsen ned i og tilsæt også creme fraiche og za'atarkrydderi. Vend det hele let rundt.

    Bemærk, hvis du laver mad til 1-2 personer, skal du kun bruge ca. halvdelen af za'atarkrydderiet. Smag dig frem!

  • Torsk

    Tag fisken ud af ovnen og pluk den ud i store, rustikke stykker. 

    Hæld vandet fra linserne og smag dem til med et godt skud god olivenolie, salt og friskkværnet peber.

  • Anretning

    Anret linserne i bunden af en dyb tallerken. Kom fisk og broccolisalat ovenpå.

    Velbekomme!

  • Kunne du lide retten? Vi ville blive glade hvis du vil give din bedømmelse af opskriften.
  • Opskriften har været en del af GoGreenKassen.
    Prøv GoGreenKassen
Udskriv

Hvad med også at prøve?

Cremet fiskesuppe

Skagenfoods egen hjemmelavede signature fiskesuppe er en klassisk cremet fiskesuppe. Den er lavet udelukkende på det bedste af det bedste; nemlig mass...

Pris fra
239,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Rokkevinger

Rokken har mange fællestræk med hajen. Dog adskiller den sig ved at være fladtrykt, og brystfinnerne er stærkt forstørrede - og det er brystfinnerne v...

Pris fra
249,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med sæsonens spændende råvarer og gode madoplevelser.

Kundekommentarer

Din bedømmelse