Tag fisken ud af køleskabet, og dub den tør med et stykke køkkenrulle. Del fisken i kuvertstykker. Krydr med salt og peber, og læg den i et smurt ildfast fad til senere. Sæt ikke fadet på køl.
Tænd ovnen på 160 grader.
Skræl stilken på broccolien, og skær derefter hele broccolien ud i grove buketter. Steg dem hårdt på en godt varm pande i 3-4 min. i en smule olie, til de har taget godt med farve, men stadig har bid.
Krydr med salt og friskkværnet peber, og gem den stegte broccoli til senere.
Sæt en stor gryde over med vand og et godt skud salt. Når vandet koger, tilsætter du spaghettien, og koger den i ca. 10 min., til de er al dente. Smag dig frem. Sigt vandet fra, vend spaghettien med en smule olie, og hold den varm i en skål under låg.
Sæt fisken i ovnen i ca. 15 min.
Tilsæt lidt olie til en gryde, og varm den op ved mellem varme. Tilsæt currypasten, og lad den stege lidt af et minut eller to. Tilsæt herefter kokosmælken, og bring den i kog. Smag til med masser af limesaft, -skal, salt og peber. Brug også gerne lidt soya eller fishsauce, hvis du har.
Vend spaghettien op i kokossaucen. Hak korianderen groft, og tilsæt til den spaghettien. Smag til en sidste gang.
Anret spaghettien i bunden af en dyb tallerken med fisk og stegt broccoli ovenpå.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()