Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Sæt linserne over at koge i en lille kasserolle med vand der dækker og et skud salt. De skal koge ca. 15 min., til de er møre.
Børst svampene rene, og skær dem i kvarte. Skær salaten ud i store både, og skær æblet i små tern.
Skær fisken i kuvertstykker, og gnid stykkerne med lidt olivenolie. Læg dem i et ildfast fad, og bag i ovnen ca. 15 min., til de er mælkehvide og gennembagte. Fisken er færdig, når du kan tage skindet af.
Sæt en gryde over ved mellemhøj varme, tilsæt lidt olie, og steg svampene 2-3 min. Tilsæt så creme fraichen, og lad den smelte og koge op. Træk gryden fra varmen, og rør rygeosten i. Smag til med lidt salt.
Anret de drænede linser i en dyb tallerken, og kom fisken ovenpå. Kom sauce over fisken, og anret salaten på siden med æbler til.
Den brune champignon minder om den hvide champignon. Den har en skærmformet, lys brun hat og nedenunder gemmer de rosa-rødbrune lameller sig.
Kundekommentarer ()