Start med at tænde ovnen på 170 grader varmluft.
Skrub kartoflerne grundigt og skær dem i mundrette bidder.
Steg dem stille og roligt på en pande i en smule god olivenolie og lad dem blive sprøde udenpå. Pas på med at røre for meget i panden, så kartoflerne køler ned og evt. sidder fast. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Mens kartoflerne steger tager du fisken ud af køleskabet, dupper den tør med lidt køkkenrulle og deler den i kuvertstykker.
Krydr med salt og peber og læg den i et smurt ildfast fad og sæt det i ovnen. Bag fisken i ca. 15 min.
Skær æblet i tynde stænger med en skarp kniv.
Skær det grønneste af fenniklen væk og fjern også det nederste af stokken - og snit den derefter så tyndt du kan fra bunden mod top med en skarp kniv. Hvis du har et mandolinjern kan du med fordel bruge det.
Pluk mynten ud i blade og bland fennikel, mynte og æble i en skål. Vend kærnemælken ned i skålen.
Anret fisken på tallerkenen sammen med de stegte kartofler og fennikelsalaten. Slut af med at komme lidt af kærnemælken fra skålen på tallerkenen.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()