0
Bagt lyssejfilet med stegt savoykål og tangpesto med Havgus

Bagt lyssejfilet med stegt savoykål og tangpesto med Havgus

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 160 grader
  2. Kog kartoflerne møre og skær dem i skiver og vend med halvdelen af tangpestoen, lidt god olivenolie samt lidt salt og peber.
  3. Del fisken i portionsstykker og krydr med salt og peber på begge sider. 
  4. Kom oxalis / surkløver i iskoldt vand
  5. Fjern de yderste blade på kålen, og del det i kvarte. 
  6. Læg lyssej fileterne med skindsiden opad i et ovnfast fad med lidt olivenolie i bunden. 
  7. Sæt fisken i en 160 grader forvarm ovn i ca. 12-15 min. 
  8. Steg kålen på en medium varm pande i halv olivenolie/halvt smør i 2-3 minutter på hver side, til det er gyldent og sprødt på skærefladerne. Krydr med salt og peber.
Anretning

Som vist på billedet – fordel den sidste tangpesto på kålen og drys oxalis over retten. Pil forsigtigt skindet af fisken inden du spiser den.

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?