Start med at tænde ovnen på 180 grader varmluft.
Sæt derefter en stor gryde med godt saltet vand over at koge, ligesom hvis du skal koge paste.
Pil skrællen af majsene, og del hver majs i 2. Når vandet koger, tilsætter du majsene til gryden, og koger dem i ca. 4-5 min.
Tag fisken ud af køleskabet. Dup den tør med et stykke køkkenrulle, krydr med salt og friskkværnet peber, og del den i kuvertstykker. Læg stykkerne i et smurt ildfast fad, men vent lidt med at sætte det i ovnen.
Skyl grønkål og kartofler grundigt.
Skær kartoflerne i små tern, og steg dem i ca. 15 min. på en mellemvarm pande i en smule olivenolie, til de er møre.
Sæt fisken i ovnen. og bag i ca. 12-15 min.
Rib grønkålen af stilkene, og snit den ud i små stykker. Når kartoflerne er møre, kommer du dem op i en skål, tilsætter lidt ny olie til panden, og steger kålen i ca. 5 min. Laver du mad til 1-2 kuverter, kan du sagtens stege kartofler og kål samtidig, lad blot kartoflerne stege 10 min. alene, inden du tilsætter kålen.
Smag til med salt, friskkværnet peber og godt med fintrevet citronskal.
Når majsene er færdige, drypper du et par dråber olivenolie ud over dem og krydrer med lidt fint salt, krydderblandingen og masser af fintrevet ost.
Anret de stegte kartofler og grønkål på en tallerken med fisken ovenpå, og de krydrede majskolber på siden. Slut af med at komme en god klat yoghurt på tallerkenen.
Velbekomme!
Pecorino Romano D.O.P er fremstillet af fåremælk i den Italienske region Roma.
Pecorino er med sin grynede konsistens meget anvendt i madlavning som riveost, smagen adskiller sig fra parmesan ved at være mere karakteristisk, salt og mere smagfuld.
Fantastisk på frisk pasta - hen over en pizza, i en salat eller blot som et stykke ost med brød.
Pecorino Romano modnes fra 4 måneder til et år.
Indeholder:
25% Chipotle, 25% sød paprika, 15% spidskommen, 15% paprikaflager, 15% tørret dild, 5% hvidløgspulver.
Kundekommentarer ()