Tag fisken ud af køleskabet, og dup den tør med et stykke køkkenrulle. Del fisken i kuvertstykker. Krydr med salt og peber, og læg fiskestykkerne i et smurt ildfast fad til senere Sæt ikke fadet på køl.
Tænd ovnen på 170 grader.
Skær stenene ud af fersknerne, og skær dem derefter ud i mundrette bider. Skræl skalotteløget, og snit det fint med en skarp kniv.
Skyl dilden, hvis det er nødvendigt, og pluk den ud i blade. Hak stilkene fint med en kniv, og gem dem til senere.
Skrub gulerødderne med en svamp, eller skræl dem, hvis det er nødvendigt.
Steg dem på en mellemvarm pande i en smule olivenolie i 4-6 minutter, til de har taget godt med farve, men stadig har lidt bid.
Krydr med salt og friskkværnet peber.
Sæt fisken i ovnen, og bag i ca. 15 minutter, til den er mør.
Kom creme fraichen op i en lille kasserolle, og sæt den over på allerlaveste blus. Den skal blot "smelte" og blive lun. Tilsæt de hakkede skalotteløg, hakkede dildstilke og fintrevet citronskal. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Anret gulerødderne på en tallerken med stykker af fersken og plukket dild ud over. Læg fisken ved siden af, og kom saucen henover fisken.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()