Remoulade: Piccalilly (på glas fra Cervera) blandes med mayonnaise, cremefraiche, sennep, finthakket skalotteløg og persille. Smag til med salt, peber, citronsaft og tabasco. Lad remouladen trække køligt frem til servering.
Fisk: Varm ovnen op til 250°C. Vend rasp, majsmel, salt og peber sammen og kom det i en pose. Pisk ægget sammen og kom det i en pose. Pensl et stykke bagepapir med 2 spsk. olie. Skær fisken i pæne ensartede portionsstykker, kom dem i posen med æg og ryst godt. Tag et stykke fisk op ad gangen, lad det dryppe let af og kom det så i posen med rasp. Ryst til fisken er helt dækket, læg det på bagepladen og gentag med de resterende stykker. Dryp lidt olie over og bag fisken ca. 6-8 min. til den er sprød og gylden – vend evt. undervejs.
Server retten med bagte kartoffelklodser eller små nykogte kartofler samt sauterede løg og peberfrugter.
Kommentarer og forslag til opskriften