Start med at skylle grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Skræl eller skrub kartoflerne, vend dem i lidt olivenolie, og bag dem på et stykke bagepapir på en bageplade i ovnen i 20-25 min.
Fold fiskefileterne på langs, så de bliver dobbelt så tykke. Krydr dem med lidt salt, gnid med lidt olivenolie, og læg dem i et ildfast fad.
Bag fileterne i ovnen i 10-15 min.
Pil løg, og hak det super fint med en skarp kniv.
Pluk mynte ud i blade, og snit dem igennem et par gange med en kniv.
Skær squash i små tern.
Sæt en gryde over ved mellem varme, tilsæt lidt olivenolie, og sautér løgene i 2-3 min., uden at de tager farve.
Kom så ærter og mynte op i gryden, og varm godt igennem i 2-3 min.
Træk gryden af varmen, tilsæt godt med fintrevet citronskal, og smag til med lidt salt og et godt skud friskkværnet sort peber.
Anret kartofler, ærter og rå squashtern på en tallerken, kom fisken ovenpå, og slut af med at komme en god klat creme fraiche på tallerkenen.
Kommentarer og forslag til opskriften