Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Kom perlebyggen i en kasserolle og dæk rigeligt med vand. Kom lidt salt i og kog kernerne stille og roligt til de er helt møre - ca. 15-20 min.
Snit rødkål og forårsløg super fint med en skarp kniv eller mandolinjern.
Lav en marinade af 2 spsk limesaft og 1 tsk sukker pr kuvert.
Vend kål og løg sammen med marinaden i en skål. Hak korianderen groft - både stilke og blade og vend dem sammen med kålen, lige inden servering.
Rul fiskefileterne sammen fra hale mod hoved. Krydr med lidt salt og gnid dem med lidt olivenolie. Læg dem i et ildfast fad og bag dem ca. 12-15 min i ovnen til de er mælkehvide.
Kom saucen op i en kasserolle og varm den op.
Anret den drænede perlebyg i en dyb tallerken med fisk og salat ved siden af. Kom saucen hen over fisken.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()