0
Bagt rødspættefilet med karrysauce, marineret rødkål

Bagt rødspættefilet med karrysauce, marineret rødkål

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Rødspætte, Bygkerner, Soya, Sesam, Nødder, Jordnødder, Gluten, Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.  

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten. 

perlebygkasserolleovn
1 min.
Kog perlebyggen

Tænd ovnen på 180 grader varmluft.

Kom perlebyggen i en kasserolle og dæk rigeligt med vand. Kom lidt salt i og kog kernerne stille og roligt til de er helt møre - ca. 15-20 min.

rødkållimekorianderforårsløgskålMandolinjern
5 min.
Mariner kålen

Snit rødkål og forårsløg super fint med en skarp kniv eller mandolinjern.

Lav en marinade af 2 spsk limesaft og 1 tsk sukker pr kuvert.

Vend kål og løg sammen med marinaden i en skål. Hak korianderen groft - både stilke og blade og vend dem sammen med kålen, lige inden servering.

rødspættefiletovnIldfast fad
10 min.
Bag fisken

Rul fiskefileterne sammen fra hale mod hoved. Krydr med lidt salt og gnid dem med lidt olivenolie. Læg dem i et ildfast fad og bag dem ca. 12-15 min i ovnen til de er mælkehvide. 

klassisk karrysovskasserolle
30 min.
Lun saucen

Kom saucen op i en kasserolle og varm den op.

35 min.
Anretning

Anret den drænede perlebyg i en dyb tallerken med fisk og salat ved siden af. Kom saucen hen over fisken.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?