0
Bagt rødspættefilet med hummus, pastinakker og ras el hanout

Bagt rødspættefilet med hummus, pastinakker og ras el hanout

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

pastinakkerras el hanout
1 min.
Bag pastinakkerne

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

Skær pastinakkerne i lange stænger, og vend dem med lidt olivenolie, salt og krydderblandingen.

Bred dem ud på en bageplade, og bag dem i ca. 20 min.

rødspættefilet
10 min.
Bag fisken

Fold fiskefileterne på langs, så de bliver dobbelt så tykke. Læg dem i et smurt ildfast fad, og krydr med lidt salt. Bag fileterne i ovnen under pastinakkerne i ca. 10 min., til fisken er mælkehvid.

korianderhjertesalatkikærtertahin
20 min.
Ordn det grønne

Skær salaten ud i mundrette bidder. Hak korianderen groft igennem med en kniv. Brug både stilke og blade.

Dræn kikærterne. Blend kikærter, tahin og et stort skud olivenolie til en lind hummus. Smag til med lidt salt.

yoghurt naturel
30 min.
Anretning

Anret bagte rødder, fisk og en god klat hummus på en tallerken. Kom salat og koriander på siden med yoghurt henover.

Bonusinfo

Ras-el-hanout er arabisk for "leder af butikken" og indeholder traditionelt en blanding af de bedste krydderier, sælgeren har at tilbyde. Denne ras-el-hanout indeholder 16 (siger og skriver seksten) forskellige ingredienser, heriblandt rosenblade og safran og er krydret, sød og elegant.

Ras-el-hanout indeholder: Kanel, kardemomme, spidskommen, sort peber, koriander, chili, paprika, fennikel, anis, kommen, muskatnød, allehånde, nelliker, ingefær, rosenblade og safran.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?