Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Skrub kartoflerne grundigt, og vend dem med lidt olivenolie, salt og friskkværnet peber.
Bred dem ud på en bageplade, og bag i ca. 25 min., til de er møre, og har taget farve.
Rul fiskefileterne sammen fra hale mod hoved, og gnid dem med lidt olivenolie, salt og friskkværnet peber. Læg dem i et ildfast fad, men vent med at sætte fadet i ovnen.
Kom løvstikke og creme fraiche op i en skål eller lignende beholder, som passer godt i størrelsen med din stavblender (har du ikke en stavblender, kan du hakke løvstikken meget fint, og røre den sammen med creme fraiche). Tilsæt lidt salt, og blend/rør til creme fraichen er blevet grøn og lind.
Sæt fisken i ovnen under kartoflerne, og bag den i ca. 15 min., til den er mør.
Skær agurk og salat i grove strimler.
Skræl løget, og snit det super tyndt med en skarp kniv.
Bland løg, agurk og salat i en skål, og tilsæt et par dråber olivenolie og masser af fintrevet peberrod.
Anret kartofler og fisk på en tallerken med salaten til, og slut af med at komme en god klat løvstikkecreme på hver tallerken.
Kommentarer og forslag til opskriften