Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Dræn kikærterne grundigt. Skræl selleri og skær det i rustikke både. Bred begge dele ud på en bageplade, dryp lidt olivenolie over og krydr med salt.
Bag ca. 20-25 min. til sellerien er mør.
Skær agurken i små tern. Vend agurk og yoghurt sammen i en skål og smag til med lidt fintrevet citronskal og citronsaft, salt og groftkværnet sort peber.
Varm en pande op ved mellemhøj varme. Tilsæt lidt olie og steg koteletten ca. 3-4 min på hver side. Krydr med lidt salt.
Drys kikærter og selleri med krydderblandingen, når de kommer ud af ovnen.
Anret på en tallerken med kotelet, cremede agurker og rucola.
Vindaloo er en stærk karryblanding og også navnet på en populær sydindisk ret, der oftest laves med lam, kylling eller svinekød, der er inspireret af den portugisiske indflydelse i det sydvestlige Indien.
Vindaloo indeholder:
30% Spidskommen, 15% brun sennep, 15% koriander, 10% bukkehornsfrø, 10% sort peber, 5% laurbærblade, 5% chili, 5% kardemomme og 5% kanel.
Kundekommentarer ()