0
Bagt selleri og quinoa med cremede svampe og boghvedekerner

Bagt selleri og quinoa med cremede svampe og boghvedekerner

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

knoldselleriovn
1 min.
Bag selleri

Tænd ovnen på 180 grader varmluft.

Start med at skrælle selleriet og skær det i tern på ca. 1x1 cm. Vend dem med lidt olivenolie, salt og friskkværnet sort peber. Bag til de er møre - ca. 20 min.

quinoakasserolle
5 min.
Kog quinoaen

Kom quinoaen i en kasserolle og dæk rigeligt med vand. Tilsæt et skud salt og kog under låg ca. 15 min til quinoa er mør.

bredbladet persilleæblerportobellosvampe
10 min.
Forberede grønt

Skær æblet i tern.

Skær svampe ud i tykke skiver.

Pluk persillen ud i blade og snit stilkene fint.

portobellosvampecreme fraiche 38%bredbladet persillecitron
15 min.
Lav de cremede svampe

Sæt en stor pande over ved mellem varme og tilsæt lidt olivenolie. Steg svampene til de er gyldne og møre - ca. 2-3 min. Tilsæt creme fraichen og giv den et opkog. Smag til med salt og sort peber. Vend masser af fintrevet citronskal og persillestilke og blade sammen med svampene lige inden servering.

boghvede kerner
30 min.
Anretning

Dræn quionaen og vend dem sammen med selleri, æbletern og et par dråber olivenolie. Anret i en dyb tallerken med cremede svampe på siden. Slut af med at drysse lidt boghvede over svampene.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?