Fisk: Læg fisken ud på bordet drys med salt og peber - fordel 1/3 af dukkah’en på fisken! Fold nu fisken sammen på langs og læg dem i et ildfast fad med bagepapir i bunden - dryp lidt god olivenolie over og drys en anden 1/3 af dukkah’en oven på fisken (gem det sidste til salaten) Bages i en 160 grader varm ovn i ca. 8-10 minutter.
Hasselnødder: Bag hasselnødder i et ildfast fad i ovnen mens du varmer den op - rist nødderne til de er gyldne og dufter af … ta daaaa HASSELNØDDER ;-) Hak de ristede hasselnødder groft og drys med lidt fint salt.
Salat: Skyl kartoflerne grundigt og kog dem møre i letsaltet vand - og pil dem - bræk dem i rustikke stykker og vend dem med lidt salt og citronsaft - stil til side! Soigner blomkålen og snit det så fint du kan (brug evt. et mandolinjern). Skær 1 til 2 forårsløg i tynde ringe. Bland kartofler, forårsløg, blomkål og hasselnødder med det sidste dukkah - pres citronsaft og god olivenolie på retten! Vend rundt og smag til med salt og peber.
Anretning: Som på billedet - klip karse over til sidst og drys lidt fintsnittet forårsløg over retten.
Dukkah krydderiblanding indeholder: 20% HASSELNØDDER, 20% SESAMFRØ, 10% KORIANDERFRØ, 10% SPIDSKOMMEN, 10% SORT PEBER, 10% CAYENNE, 10%KANEL, 10%SALT
Kundekommentarer ()