0
Bagt ising i flødesovs med bønner og broccoli

Bagt ising i flødesovs med bønner og broccoli

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
35 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
hele flåede isingersalt
1 min.
Fisken

Forvarm ovnen til 200 grader. Krydr fisken med salt på begge sider, og læg til side.

porrebroccoliolivenolie, ekstra jomfrusort peber
3 min.
Grøntsagerne

Pil det yderste lag af porrene, og skyl grundigt sammen med broccolien. Skær begge dele ud i grove stykker (man kan også bruge stokken på broccolien, efter den er skrællet med en kniv).

Varm en pande op ved høj varme. Steg grøntsagerne i 1 spsk. olie pr. person i ca. 4 min ved jævnlig omrøring, indtil de har fået godt med farve. Krydres med salt og peber.

cannelinibønnercitrontimianfløde 38% (piskefløde)
10 min.
Bagning

Kom de stegte grøntsager ned i et ildfast fad, sammen med bønnerne (drænet for vand) og timianen, som er skyllet. Tilsæt fløden, placér fisken henover, og bag i ca. 20 min. til fisken er færdig.

citron
35 min.
Anretning

Servér retten umiddelbart efter den er kommet ud af ovnen, og pres citronsaft henover.

Kommentarer og forslag til opskriften