0
Bagt ising i flødesovs med bønner og broccoli

Bagt ising i flødesovs med bønner og broccoli

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
35 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
hele flåede isingersalt
1 min.
Fisken

Forvarm ovnen til 200 grader. Krydr fisken med salt på begge sider, og læg til side.

porrebroccoliolivenolie, ekstra jomfrusort peber
3 min.
Grøntsagerne

Pil det yderste lag af porrene, og skyl grundigt sammen med broccolien. Skær begge dele ud i grove stykker (man kan også bruge stokken på broccolien, efter den er skrællet med en kniv).

Varm en pande op ved høj varme. Steg grøntsagerne i 1 spsk. olie pr. person i ca. 4 min ved jævnlig omrøring, indtil de har fået godt med farve. Krydres med salt og peber.

cannelinibønnercitrontimianfløde 38% (piskefløde)
10 min.
Bagning

Kom de stegte grøntsager ned i et ildfast fad, sammen med bønnerne (drænet for vand) og timianen, som er skyllet. Tilsæt fløden, placér fisken henover, og bag i ca. 20 min. til fisken er færdig.

citron
35 min.
Anretning

Servér retten umiddelbart efter den er kommet ud af ovnen, og pres citronsaft henover.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?