0
Bagt rødspætte på cremede gnocchi med syrlig pastinaksalat

Bagt rødspætte på cremede gnocchi med syrlig pastinaksalat

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Rødspætte, Hvede, Nødder, Mælkeprodukter, Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
rødspættefilet
1 min.
Fisk

Start med at tænde ovnen på 180 grader varmluft. Gnid fiskefileterne med lidt olivenolie, salt og friskkværnet peber. Rul dem sammen fra hale mod hoved, og læg dem i et ildfast fad med lidt luft imellem. Vent lidt med at sætte fadet i ovnen.

pastinakrødløgrødt æblecitronkapers
5 min.
Grønt

Skræl pastinakker og løg, og skyl æblet.

Snit alle tre ting papirstyndt på et mandolinjern. Alternativt kan du rive pastinakkerne på den grove side af et råkostjern. og skære æble og rødløg så tyndt så muligt med en skarp kniv.

Hak kapers med en kniv.

Bland det hele i en skål, og tilsæt godt med fintrevet citronskal og citronsaft.

gnocchimascarpone fra la Treccia
15 min.
Gnocchi

Sæt fisken i ovnen, og bag den ca. 10-15 min.

Varm en stor pande op, og tilsæt en smule olivenolie eller en klat smør. Steg gnocchi på panden i ca. 3-4 min., til de har taget lidt farve, og er blevet sprøde. Kom så godt med mascarpone i panden, og lad den koge op og creme gnocchierne. Smag til med salt og godt med friskkværnet sort peber.

30 min.
Anretning

Anret gnocchi i bunden af en dyb tallerken med fisken ovenpå.

Anret salaten i en lille sideskål.

Velbekomme!

Bonusinfo

Mascarpone er den vigtigste ingrediens til den klassiske italienske dessert tiramisú. Denne mascarpone indeholder 53 % fedt i tørstof, så den kan godt opvarmes. 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?