Start med at tænde ovnen på 180 grader varmluft. Gnid fiskefileterne med lidt olivenolie, salt og friskkværnet peber. Rul dem sammen fra hale mod hoved, og læg dem i et ildfast fad med lidt luft imellem. Vent lidt med at sætte fadet i ovnen.
Skræl pastinakker og løg, og skyl æblet.
Snit alle tre ting papirstyndt på et mandolinjern. Alternativt kan du rive pastinakkerne på den grove side af et råkostjern. og skære æble og rødløg så tyndt så muligt med en skarp kniv.
Hak kapers med en kniv.
Bland det hele i en skål, og tilsæt godt med fintrevet citronskal og citronsaft.
Sæt fisken i ovnen, og bag den ca. 10-15 min.
Varm en stor pande op, og tilsæt en smule olivenolie eller en klat smør. Steg gnocchi på panden i ca. 3-4 min., til de har taget lidt farve, og er blevet sprøde. Kom så godt med mascarpone i panden, og lad den koge op og creme gnocchierne. Smag til med salt og godt med friskkværnet sort peber.
Anret gnocchi i bunden af en dyb tallerken med fisken ovenpå.
Anret salaten i en lille sideskål.
Velbekomme!
Mascarpone er den vigtigste ingrediens til den klassiske italienske dessert tiramisú. Denne mascarpone indeholder 53 % fedt i tørstof, så den kan godt opvarmes.
Kundekommentarer ()