0
Bagt skrubbe/rødspættefilet med bechamel, kartofler og syrlig grønt

Bagt skrubbe/rødspættefilet med bechamel, kartofler og syrlig grønt

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang og find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

kartoflerGryde
1 min.
Skræl og kog kartofler

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

Start med at skrælle kartoflerne og kom dem op i en gryde med vand, så det dækker, og et skud salt. Kog stille og roligt til kartoflerne er møre. 

bechamelsovsskrubbefiletIldfast fad
10 min.
Bag fisken

Rul fiskefiletterne sammen fra hoved mod hale. Krydr med salt og friskværnet sort peber. Læg fisken i et smurt ildfast fad og bag den ca. 10 min i ovnen. Hæld så sovsen over fisken og bag yderligere ca. 10 min.

blodappelsinjulesalat/endviesalatbredbladet persillegulerødderskål
15 min.
Lav salaten

Skær salaten ud i mundrette strimler. Skræl blodappelsinen, skær den i skiver og derefter i mundrette bidder. Pluk persillen ud i blade og snit stilkene fint.

Brug en tyndskræller og skræl lange bånd af gulerødderne. Vend alle ovenstående dele sammen i en skål, sammen med et par dråber olivenolie.

30 min.
Anretning

Anret bagt fisk med sovs på en tallerken, sammen med kartofler og salat.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?