0
Bagt skrubbefilet med dampet kål, curryolie og moste kartofler

Bagt skrubbefilet med dampet kål, curryolie og moste kartofler

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
kartofler
1 min.
Kartofler

Start med at tænde ovnen på 180 grader varmluft.

Skræl kartoflerne, og skær dem i grove tern. Kog dem helt møre i rigeligt vand. Hæld derefter vandet væk, mos kartoflerne med et piskeris, og smag til med salt, friskkværnet peber og et godt skud olivenolie.

savoykålkorma karrypasta
5 min.
Kål

Mens kartoflerne koger, kan du fjerne de yderste 2-3 blade på kålhovedet. Del kålet i store kuvertstykker, og læg dem forsigtigt ned i en gryde, så de alle rører ved bunden. Kom lidt vand i, så bunden er dækket, og et skud salt.

Damp kålet under låg i ca. 4-6 min., til det er mørt.

Kom currypasten op i en lille skål, og rør den lind med et godt skud olivenolie. Når kålet er mørt, lader du det overskydende vand dampe væk, og kommer curryolien på kålet.

skrubbefilet
15 min.
Skrubbe

Krydr fileterne grundigt med salt og peber, og rul dem sammen til små ruller.

Sæt dem i et smurt ovnfast fad, og bag dem til de er møre i ca. 15 min.

rødt æblemynte
20 min.
Grønt

Skyl æble og mynte. Skær æblet i tern, og pluk mynten ud i blade.

græsk yoghurt, 10%
30 min.
Anretning

Lige inden servering vender du yoghurten løst ned i mosen, uden at den bliver rørt helt ud.

Anret en god klat mos på en tallerken med kålet ved siden af og den bagte fisk ovenpå.

Slut af med at drysse æbler og mynte over kålet.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?