0

Bagt spidskål med bacon og dressing med nye løg

Opskriften er udviklet af:
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Fjern de grove yderste blade på spidskålen og kog kålhovedet helt i letsaltet vand ca. 15 min. Dryp godt af, skær hovedet i kvarte og vikl 2 skiver bacon om hver. Læg de kvarte kål på en bageplade, krydr med salt og peber og dryp med lidt olie. Bag kålen ved 200°C i ca. 20 min. til baconen er let sprød og kålen mør.

Halver imens løg og top og snit dem i meget tynde skiver. Kom dem i en skål og dryp citronsaft henover. Lad det trække 5 min. og rør så creme fraiche, salt og peber i. Smag til – og server kål og dressing til alle former for grillet kød eller til fisk.

Kommentarer og forslag til opskriften