0

Bagt sværdfisk med ingefær/mangomarinade og cremet rissalat

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Fisk: Hak mangochutneyen fint. Kom den i en skål med ingefær, sherry, 1 spsk. citronsaft, salt og peber og rør det godt sammen. Læg fisken i et lille ildfast fad og fordel chutneymarinaden over. Dæk fadet til, stil det på køl og mariner fisken ca. 30 min. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader og bag 12-15 min. til fisken er mør - kom lidt af marinaden henover undervejs.

Salat: Kog risene (gerne ½ hvide og ½ vilde ris) som anvist på emballagen og køl dem af. Rør cremefraiche, mayonnaise, 1 spsk. citronsaft, karry, salt og peber sammen og smag til. Skær peberfrugten i små tern, snit forårsløgene i tynde skiver og hak persillen fint. Vend alle tre dele i dressingen sammen med risene og de (optøede) ærter og smag til. Stil salaten på køl indtil servering - gerne ½ times tid.

Server retten med dampet broccoli og godt groft brød til.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær