Torsk: Fisken lægges i et smurt ildfast fad og krydres med salt og peber. Overdæk med stanniol og bag torsken ved 125 grader (varmluftsovn) i ca. 16-18 min. til kødet lige netop er blevet hvidt hele vejen igennem og nemt løsnes i flager.
Rødbeder: Bag eller grill rødbederne med skræl på ved 160 grader. De må gerne blive helt brændte. Pil derefter skrællen af og skær dem i passende stykker. Jeg brænder dem herefter med en creme brulee brænder for rigtig at opnå den grillede smag.
Vinaigrette: Hak bacon helt fint. Gerne i kødhakker. Kog derefter bacon i rapsolie til den er helt sprød og sigt den. I det overskydende fedt kommes eddike i og den smages til med salt. Rist pankorasp i lidt af olien og gem raspen.
Hak skalotteløg, skær karse og del de små løg i kvarte.
Servering: Lun forsigtigt de små løg i baconolien, som er smagt til med lidt eddike. Til sidst kommes karse, hakket skalotteløg, sprød bacon og pankorasp i.
Lun de grillede rødbeder i ovnen sammen med torsken som anrettes i den ene side af tallerkenen, rødbederne i den anden. Kom den fyldige vinaigrette på fisken og fordel blomsterne rundt på tallerkenen.
Kundekommentarer ()