Start med at tænde ovnen på 180 grader varmluft.
Skyl kartoflerne, og skræl løget. Riv kartoflerne på den grove side af et råkostjern, og snit løget helt tyndt med en skarp kniv. Kom begge dele op i en skål, krydr grundigt med salt og friskkværnet peber, og knug så meget vand ud af massen som muligt.
Varm en stor pande op ved mellem varme, tilsæt en god sjat olie, og læg et ca. 2 cm højt lag af kartoffelblandingen på panden. Steg stille og roligt i 3-4 min, vend så forsigtigt röstien, og steg yderligere 3-4 min. Gentag bagefter, hvis du har mere kartoffelmasse.
Del fisken i kuvertstykker, gnid dem med lidt olivenolie, og krydr med salt og friskkværnet peber.
Læg dem i et ildfast fad, og bag dem i ovnen i 10-15 min.
Skyl squash, radiser og blommer.
Skær squash og blommer i mundrette tern, og skær radiserne i kvarte.
Vend dem i en skål med pestoen.
Anret en rösti på hver tallerken med fisken ovenpå og pestogrønt på siden.
Velbekomme!
Vores basilikum pesto er lavet ud fra klassiske traditioner med et lille tvist. Idet at osten der er brugt er en Pecorino Romano DOC (fåremælksost) i stedet for den mere traditionelle parmesanost.
Pestoen laves af det lille familiefirma Bio Organica Italia i Syditalien, et økologisk og biodynamisk landbrug med egen produktion af færdigvarer som oliven, soltørrede tomater, artiskokker, pestoer og tapanader. Stedet ejes og drives af de 3 brødre Gaudiano.
Kommentarer og forslag til opskriften