0
Bagt torsk med rødbede, peberrod og bacon

Bagt torsk med rødbede, peberrod og bacon

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk: Varm ovnen op til 170 gr. Kom lidt olie i bunden af et ovnfast fad, som du også vil servere fisken i. Læg fisken på olien og krydr med salt og peber. Bag fisken i 10-12 min eller til den akkurat ikke er gennemsigtig længere.

Garniture: Start med at koge rødbederne, så de stadig har lidt bid. Vask dem og kom dem i en gryde med saltet vand. De skal koge 15-20 min. Lad dem køle af og smut skallen af. Skær rødbederne i små tern og kom i en skål. Riv omtrent 1 spsk peberrod i og vend med citronsaft og 1 spsk olivenolie. Smag til med salt og peber og drys til sidst med grofthakket persille. Steg imens baconen sprød i en tør pande.

Anretning: Når fisken er færdig toppes den med rødbedesalaten, bacontern (jeg hældte også baconfedtet over – uha!) og drys med kapers.

Læs mere om Miras aktiviteteter på nettet og de sociale medier:

Miras madblog

Læs mere HER

Mira på Facebook

Læs mere HER

Mira på Instagram

Læs mere HER

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?