Fisk: Varm ovnen op til 170 gr. Kom lidt olie i bunden af et ovnfast fad, som du også vil servere fisken i. Læg fisken på olien og krydr med salt og peber. Bag fisken i 10-12 min eller til den akkurat ikke er gennemsigtig længere.
Garniture: Start med at koge rødbederne, så de stadig har lidt bid. Vask dem og kom dem i en gryde med saltet vand. De skal koge 15-20 min. Lad dem køle af og smut skallen af. Skær rødbederne i små tern og kom i en skål. Riv omtrent 1 spsk peberrod i og vend med citronsaft og 1 spsk olivenolie. Smag til med salt og peber og drys til sidst med grofthakket persille. Steg imens baconen sprød i en tør pande.
Anretning: Når fisken er færdig toppes den med rødbedesalaten, bacontern (jeg hældte også baconfedtet over – uha!) og drys med kapers.
Læs mere om Miras aktiviteteter på nettet og de sociale medier:
Miras madblog
Mira på Facebook
Mira på Instagram
Kundekommentarer ()