Tænd ovnen på 175 grader.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang & find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skrab, skrub eller skræl de små kartofler grundigt, og kog dem i vand med godt med salt i 12-15 min. Dræn vandet fra kartoflerne, og tilsæt med det samme en generøs klat smør til gryden. Læg låg på igen, og ryst lidt rundt. Lad kartoflerne trække i 5 min. under låg. Drys lige før servering med hakket dild (brug halvdelen her), lidt revet citronskal (kun det gule) samt lidt god salt over kartoflerne.
Soigner blomkålet, og del det i bittesmå buketter. Kog blomkål møre med bid i en gryde med låg. Brug blot 1/2 dl vand og en generøs klump smør. De skal ikke koge mere end 2-3 min. Lad blomkål køle af i en skål.
Rør creme fraiche, mayonnaise, ketchup og den sidste halvdel af den hakkede dild sammen (gem en smule til pynt), og smag til med salt, peber og citronsaft.
Fif: Har du lidt HP sauce og/eller Worcestershire sauce stående på hylden, så smager det godt med et lille skvæt af det i dressingen.
Del fisken i mindre stykker, og krydr med salt og peber. Kom dem i et smurt ildfast fad med et par klumper smør og lidt citronsaft. Bag fisken i en forvarmet ovn ved 175 grader i 6-8 min.
Som vist på billedet. Pynt evt. med det sidste dild.
Skagenfoods egen økologiske tomatketchup, der rent faktisk smager af tomater :-)
Ketchuppen er unik i sin ingrediens sammensætning og består af den helt rette mængde toscanske, økologiske tomater - ikke fra puré eller koncentrat - æbler, krydderier, sukker og atlanterhavssalt - alt sammen tilsat en masse kærlighed fra de seks dedikerede gutter, der kalder sig Curtice Brothers.
Læs mere om ketchuppen her: https://curticebrothers.co/
Kommentarer og forslag til opskriften