Tænd ovnen på 150 grader og sæt mandlerne ind i 15 minutter
Skræl, skrub eller skyl kartoflerne og kog dem møre i godt saltet vand
Skær alt kødet fra peberfrugterne og skær det i rustikke stykker
pil og hak løg og hvidløg
Sautér, i en sauteause eller anden højsidet gryde, peberfrugten af i en generøs mængde olivenolie, lad det sautere ved jævn varme til peberfrugen begynder at blive blød
Kom hvidløg og skalotteløg ved og sauter med i et par minutter krydr med salt og peber
Blend det hele sammen med mandler og feta til en homogen masse med enten en stavblender eller en høj almindelig blender– juster evt. konsistensen med lidt vand eller bouillon. Smag til med salt og peber
Skyl og slyng spinat i en salatslynge
Del fisken i portioner og læg fisken i et ovnfast fad med lidt olivenolie i bunden. Krydr med salt og peber på begge sider. Sæt fadet i en 150 grader varm ovn i ca. 10-12 min.
Sauter spinat af i gryden hvor du lavede peberfrugterne – krydr med salt og peber lige inden du serverer retten vender du spinat sammen med peberfrugtcremen.
Kommentarer og forslag til opskriften