Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Vend gulerødderne med lidt olivenolie og salt, og læg dem på en bageplade. Bag dem hele i 20-25 min., til de har taget lidt farve og er møre med bid.
Dræn bønnerne for vand, og kom dem op i en gryde sammen med et skud olivenolie og krydderblandingen. Lun det hele godt igennem, og smag til med lidt salt.
Hak rødløget super fint med en skarp kniv. Hak korianderen groft, både stilke og blade.
Kom rødløg og koriander op i en skål sammen med masser af limesaft.
Halvér avokadoen, og tag kødet ud af skallen. Skær den ud i mundrette bidder.
Anret bønnerne på en tallerken med de bagte gulerødder ovenpå. Kom stykker af avokado og brud af ost ovenpå, og slut af med at komme syrlige rødløg på rundt omkring.
Velbekomme!
Kota er fremstillet af økologisk komælk, fra Østjylland. Mælken kommer fra omkringliggende økologiske gårde, hvor køerne går frit ude og inde. Osten er en fetatype, som fremstilles i små ostekar og håndfyldes i formene og vendes, hvor håndværket spiller en vigtig rolle. Herefter saltes osten i et døgn og emballeres i sin egen saltlage. Smagen af komælk giver en frisk karakter og syre. Osten har en flot rund smag og en cremet konsistens.
Mexicansk krydderiblanding indeholder:
35% spidskommen 10% paprika, 10% chipotle chili, 10% oregano, 10% sort peber, 10% ancho mulato chili, 5% pasilla chili, 5% løgpulver, 5% hvidløgspulver
Kundekommentarer ()