0
Bagte jordskokker med rødspættefilet, brændt citron og glaskål

Bagte jordskokker med rødspættefilet, brændt citron og glaskål

Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

jordskokkerkikærter i vand
1 min.
Bag jordskokker og kikærter

Start med at tænde ovnen på 180 grader varmluft. 

Gå jordskokkerne igennem for urenheder og skær dem ud, så de max. er på størrelse med en golfbold. Vend dem derefter med lidt olivenolie og salt.

Dræn kikærterne for vand og vend dem med lidt olivenolie og salt.

Læg jordskokker og kikærter på en bageplade med bagepapir og bag dem sammen ca. 25 min. til jordskokkerne er møre.

rødspættefilet
10 min.
Bag fisken

Rul fiskefiletterne sammen fra hoved mod hale og krydr dem med lidt salt. Læg dem i et smurt ildfast fad og bag dem ca. 10-15 min i bunden af ovnen, til de er mælkehvide og møre.

skalotteløgglaskålcitron
20 min.
Lav salaten

Halver citronen og steg den på skærefladen på en tør pande, til den har taget masser af farve og nærmest er branket.

Klargør glaskålet og skær det i tern.

Hak skalotteløget super fint med en skarp kniv.

Vend skalotteløg og glaskål sammen i en skål med masser af saft fra den brændte citron og et par dråber olivenolie.

yoghurt 3,5 %
30 min.
Anretning

Anret jordskokker og kikærter i en dyb tallerken med fisk og salat på siden. Kom lidt yoghurt over retten inden servering.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?