0

Bagte kyllingelår med kikærter, porre og cherrytomater

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
45 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

gulerodporrehvidløgcherry- eller blommetomater
1 min.
Forbered grøntsagerne

Forvarm ovnen ved 225 grader varmluft med overvarme

Skær porren og guleroden i mundrette stykker og overfør til et ildfast fad sammen med hele hvidløgsfed og tomaterne.

kikærterkyllingelår
10 min.
Bag kyllingen

Dræn kikærterne for vand og vend rundt med grøntsagerne. Krydr godt med salt, peber og olie.

Læg kyllingen henover med kyllingeskindet opad og krydr den godt med salt og peber.

Bag retten i ca. 30 min., indtil kyllingeskindet er blevet gyldent og kyllingebenet sidder løst på kødet.

45 min.
Anretning

Krydr retten med citronsaft og servér direkte fra fadet.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
707 kcal
Fedt:
39,3 g
heraf mættede fedtsyrer:
6,1 g
Kulhydrat:
40,7 g
heraf sukkerarter:
23,3 g
Kostfibre:
16,8 g
Protein:
37,9 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?