0
Bagte nye løg og bulgur med cashewnødder og spejlæg

Bagte nye løg og bulgur med cashewnødder og spejlæg

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Hvedemel, Soya, Nødder, Jordnødder, Æg, Sesam, Cashewnødder, Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
nye løgtikka masala
1 min.
Nye løg

Start med at skylle løgene. Halvér dem, og skær evt. de største i kvarte.

Gnid dem med lidt olivenolie, krydderblandingen og lidt salt.

Bag løgene i ovnen ved 220 grader i ca. 15-20 min., til de er møre, og har taget godt med farve.

bulgur
5 min.
Bulgur

Sæt bulguren over at koge i rigeligt, godt saltet vand. Lad den koge i ca. 15 min., til den er mør. Sigt derefter vandet væk.

æg2cashewnødder
15 min.
Spejlæg

Sæt en pande over ved middel varme, og rist nødderne, til de har taget lidt farve.

Tag nødderne af panden, og tilsæt lidt olie eller smør. Steg æggene, til de er smilende, og krydr med salt og friskkværnet peber.

Hak nødderne groft med en kniv.

creme fraiche 18%agurk
20 min.
Agurk

Skær agurken i stave, og vend dem sammen med creme fraiche. Smag til med lidt salt, godt med friskkværnet sort peber og evt. et par dråber olivenolie.

30 min.
Anretning

Vend nødder og rosiner sammen med bulguren, og smag til en sidste gang.

Anret bulgur i en dyb tallerken med de bagte løg, spejlæg og de cremede agurker ovenpå.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?