Start med at skylle løgene. Halvér dem, og skær evt. de største i kvarte.
Gnid dem med lidt olivenolie, krydderblandingen og lidt salt.
Bag løgene i ovnen ved 220 grader i ca. 15-20 min., til de er møre, og har taget godt med farve.
Sæt bulguren over at koge i rigeligt, godt saltet vand. Lad den koge i ca. 15 min., til den er mør. Sigt derefter vandet væk.
Sæt en pande over ved middel varme, og rist nødderne, til de har taget lidt farve.
Tag nødderne af panden, og tilsæt lidt olie eller smør. Steg æggene, til de er smilende, og krydr med salt og friskkværnet peber.
Hak nødderne groft med en kniv.
Skær agurken i stave, og vend dem sammen med creme fraiche. Smag til med lidt salt, godt med friskkværnet sort peber og evt. et par dråber olivenolie.
Vend nødder og rosiner sammen med bulguren, og smag til en sidste gang.
Anret bulgur i en dyb tallerken med de bagte løg, spejlæg og de cremede agurker ovenpå.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()